Home » Webshop

Via deze site kunt u, uw thuis verzorgingsproducten van Decleor bestellen en uiteraard kunt u contact opnemen voor u huid advies. Onderaan deze pagina staat ook nog een demonstratie video van de thuis gezichtsmassage. zeker het bekijken waard!

Reinigen

Aromessence

Sale!

Antidote 30ml

€ 62,00 € 55,80
Sale!

Antidote 30ml

€ 62,00 € 55,80

Een dagelijkse diepe huidvoorbereiding in een frisse textuur die de huid versterkt, hydrateert en beschermt tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Een dagelijkse diepe huidvoorbereiding in een frisse textuur die de huid versterkt, hydrateert en beschermt tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Wat uw behoefte ook is, de eerste stap naar een gezond uitziende huid is een gezonde huidbarrière. De Antidote is voor elke ochtend, het serum versterkt uw huid en beschermt het tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf zoals vervuiling of stress. Je huid zal gladder zijn, meer gehydrateert en weer gaan stralen! , Antidote beschermt de huid tegen vervuiling (-35% vervuilingsdeeltjes op de huid) en andere dagelijkse invloeden zoals; dehydratatie en stress. Ook vermindert het serum een ongelijkmatige textuur, vermoeidheid en dofheid van de huid. Antidote is een universeel product dat als pre-serum onder elke aromessence (booster) of als serum onder elke dagcrème gebruikt kan worden. Het is geschikt voor de gevoelige huid. Gebruiksaanwijzing Antidote Essentiële Oliën + Hyaluronzuur, Breng een pipet van de antidote aan op een gereinigd gezicht en hals in de ochtend voor de aromessence of als serum voor de dagcrème. Ingrediënten Antidote Essentiële Oliën + Hyaluronzuur, Peppermint verstevigt, Patchouli stimuleert en Sandalwood hydrateert.

Baume de nuit

Creme's

Oogcreme's

Diepte reiniging

Sale!

Scrub Mask Green Mandarin 50ML

€ 41,00 € 37,00
Sale!

Scrub Mask Green Mandarin 50ML

€ 41,00 € 37,00

Heerlijk ruikende scrub op basis van groene mandarijn extract en natuurlijke suikerkorrels. De etherische oliën voorzien de huid van een glow-boost en de fijne suikerkorrels exfoliëren het huidreliëf voor een egale structuur.

Sale!

Black Clay Mask

€ 29,00 € 26,00
Sale!

Black Clay Mask

€ 29,00 € 26,00

Dit is een zuiverend masker met zwarte klei, rosemary en salicylzuur.
Het masker is zeer romig van structuur zodat het de huid niet uitdroogt. 50ml

Sale!

Bi-Phase Peeling Green Mandarin 30ml

€ 51,50 € 46,50
Sale!

Bi-Phase Peeling Green Mandarin 30ml

€ 51,50 € 46,50

Green Mandarin Bi-Phase Peel is een gezichtspeeling voor de nacht. Deze peeling dient als een kuur van 28 dagen gebruikt te worden. Het verwijdert dode huidcellen om de huidstructuur te verfijnen en om de huid een vernieuwd uiterlijk te geven. Voor een jongere, stralende en energieke huid.

Zonnecosmetica Institute Esthederm