Huidverbetering/Verjonging

Medisch Microneedling

Met medische microneedling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Glycolzuurpeeling
Is op basis van Glycolzuur en Gluconolactone, zorgt voor een frisse huid,verfijnt de de huidstructuur, vermindert grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes, verbetert de huidelasticiteit, vermindert pigmentvlekken en vervaagt littekens.

Bindweefselmassage
Voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen.Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.
Mesotherapie zonder naald

Werkt middels electrische stroompjes/ultrasound, deze behandeling is veilig en pijnloos. Eerst worden er werkstoffen op de huid aangebracht, daarna glijdt een speciale electrode zachtjes over de huid waarbij men een lichte prikkeling kan voelen, hierdoor wordt het membraam van de cel geopend en kunnen de werkzame stoffen in de cel gebracht. Deze behandeling is op basis van radiofrequentie die niet alleen de doorlaatbaarheid verbeterd maar ook en temparatuursverhoging geeft waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.wordt togepast bij Rosacea, Piigmentvlekken, actieve acne en huidversteviging.

 Hydrodermabrasie
is een combinatie van een dermabrasie en tegelijkertijd het insluisen van op de huid aangepaste actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur en vitamine C. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes zelfs de meest gevoelig huid. Het verminderd fijne lijntjes en rimpels, verfijnt de huidstructuur, en vervaagt pigmentvlekken en littekens.

Dermaoxy
Is een zuurstoftherapie die de doorbloeding en aanmaak van collageen en elasiten bewerkstelligd. Dit zorgt voor een vitale en verstevigde huid waarbij de fijne lijntjes zichtbaar verminderen.En de algehele huidconditie verbeterd.

Thermalift

Deze behandeling werkt daar Radiofrequente energie die tot 5 mm in de huidlagen verwarmt, door de gelijkmatige en exact afgestelde warmte trekt het collageen (BOUWSTENEN van de huid) samen voor een stevigere en gladdere huid.

Nieuwsgierig? 
Kijk bij behandelingen welke het beste bij jou past en voor meer informatie bij je van harte welkom voor een gratis huidanalyse.
Neem contact op via 06-36183385 of melanie.love4skin@gmail.com