Home » Huidverjonging

Huidverjonging door middel van Glycolzuur

Glycolpeel

Wilt u er stralend uitzien en de jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen is daarbij het sleutelwoord. Een peeling heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. De glycopeelbehandeling van Filorga is een intensieve manier van peelen. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intensieve dieptewerking en een groot bereik in de huid heeft.

 
 
Glycolzuur

Glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.

Filorga Glycolbehandeling
Het Franse merk Filorga opgericht in 1978 was een van de eerste speler die cosmetisch-medische producten heeft ontwikkeld om aan een groeiende belangstelling te voldoen. Gezien de samenstelling van de Glycolpeel produkten is deze peeling geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid.  De peeling kan het hele jaar door gebruikt worden, wel gelet op goede UV bescherming.

 
Resultaat

De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene-en elastinevezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar ook acne en onzuiverheden zullen verminderen. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend.

 

Kosten

Een behandeling duurt 45 minuten en kost € 69,00. Voor een optimaal resultaat heeft u minimaal 4 tot 6 behandelingen nodig om de 2 weken en dient u het thuisadvies op te volgen. Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u de 6e behandeling gratis!

Maak snel een afspraak voor deze behandeling via 06-36183385